«Κάλεσε» τον Μάχρεζ να επιστρέψει ο Πεπ

Την γνώμη του αναφορικά με την συμπεριφορά του Ρίγιαντ Μάχρεζ και την αποχή του από τις προπονήσεις της Λέστερ μετά την άρνησή της να τον αφήσει να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι, έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που προέτρεψε τον Αλγερινό να επιστρέψει στα αγωνιστικά της δρώμενα. Θέλουν ακόμη για επιστροφή οι τραυματίες της Σίτι.



«Κάλεσε» τον Μάχρεζ να επιστρέψει ο Πεπ

Ο Πεπ απάντησε και στον Γκάρι Νέβιλ και το σχόλιό του για τους έξι ποδοσφαιριστές στον πάγκο στο προηγούμενο ματς των «πολιτών», κατά το οποίο ο Καταλανός στέλνει το λάθος μήνυμα για τις ακαδημίες, ενώ μίλησε και για το θέμα της κούρασης.

«Ελπίζω ότι ο Μάχρεζ θα παίξει. Τον θέλω να γυρίσει γρήγορα στην δράση γιατί είναι απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει για την Λέστερ και θα βγάλει πάλι τον καλύτερό του εαυτό», ανέφερε για τον Αλγερινό και συνέχισε για το αγωνιστικό:

«Έχουμε 18 παίκτες για αύριο, οπότε ο Γκάρι Νέβιλ μπορεί να είναι χαρούμενος. Θα δούμε πως θα αισθάνονται οι παίκτες μας μετά από το απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε. Το έχουμε κάνει έτσι μέχρι τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε

Θα ήθελα να ξεκουράσω τον Αγουέρο αλλά είναι ο μόνος μας επιθετικός. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και τα πάει εξαιρετικά. Ο Ζεσούς θα επιστρέψει σύντομα. Ίσως σε μία-δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος. Ο Σανέ είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν νομίζω ότι θα προλάβει το Champions League. Μόλις άρχισε να τρέχει».