Έρχεται χειμερινή διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Κοντά σε μια ιστορική απόφαση βρίσκεται η Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ετοιμάζεται να προσθέσει τη χειμερινή διακοπή στο ποδοσφαιρικό της καλεντάρι!Έρχεται χειμερινή διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την ομοσπονδία, την EFL (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2) και τους Ένωση των ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε να βρεθεί ο τρόπος για να υπάρξει «διάλειμμα» δύο εβδομάδων στα πρωταθλήματα και των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγόριων κατά την περίοδο του Ιανουαρίου!

«Η Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται σε συζητήσεις με την FA και την EFL σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα στο αγγλικό ποδοσφαιρικό καλεντάρι και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποσυμφορηθεί, προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία για μια διακοπή στα μέσα της σεζόν. Εφόσον καταφέρουμε να βρούμε διαθέσιμο χώρο στις ημερομηνίες, είμαστε ανοικτοί σε αυτό και οι εποικοδομητικές συζητήσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν, με στόχο να βρεθεί μια λειτουργική λύση» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ενημέρωση της Πρέμιερ Λιγκ! 

Οι πρώτες σκέψεις αφορούν τη μείωση του αριθμού των αναμετρήσεων σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ (επαναληπτικοί και διπλά ματς) και η μεταφορά των παιχνιδιών από το σαββατοκύριακο στα μέσα της εβδομάδας.