(4-1) της Τσέλσι από την Γουότφορντ, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν φοβάται για τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση!
"/>
Κόντε: «Δεν φοβάμαι για τη θέση μου, αν θέλουν ας με διώξουν»
ENGLAND365 06.02.2018 | 11.08
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε μετά την «τεσσάρα» (4-1) της Τσέλσι από την Γουότφορντ, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν φοβάται για τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση!
«Όχι, δεν ανησυχώ. Δεν φοβάμαι για τη θέση μου. Δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα και δίνω το 120% των δυνάμεών μου. Εντάξει; Εάν αυτό είναι αρκετό τότε όλα είναι καλά. Εάν όχι, τότε η ομάδα μπορεί να πάρει μια άλλη απόφαση. Αλλά εγώ δεν ανησυχώ!
Αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Εγώ μπορεί να είμαι προπονητής στην Τσέλσι, μπορεί και όχι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Η ψυχή μου είναι ήσυχη. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό τότε η ομάδα ας πάρει μια απόφαση. Η ζωή συνεχίζεται...» ήταν τα λόγια του Κόντε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Vicarage Stadium».
newstrack
23.07.2025 | 10:20
Ο Κέιρνι Τσικουεμέκα πλησιάζει στη Λειψία που πιέζει για την απόκτησή του και την ίδια στιγμή η Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει προς τους Γερμανούς ότι θέλει τον Τσάβι Σίμονς. Πιθανό το... combo μεταγραφών, κοντά σε deal με τους «μπλε» ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.
22.07.2025 | 21:52
Συγκινητικό μήνυμα, πρώτη ανάρτηση της γυναίκας του Ντιόγο Ζότα, έναν μήνα μετά τον γάμο τους και τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό γεγονός της απώλειας του.
22.07.2025 | 21:40
Τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρούμπεν Αμορίν να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και να τους αφήνει εκτός προετοιμασίας. Διαφορετική περίπτωση ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος θα ενσωματωθεί αργότερα, για προσωπικούς λόγους.
22.07.2025 | 17:25
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι έτοιμος να αφήσει την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι και να κάνει μια νέα αρχή στο εξωτερικό, με σύλλογο του Champions League, μετά τον ανεπιτυχή δανεισμό του στην Άρσεναλ τη σεζόν 2024-25. Επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το τέλος του ενός έτους, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η νέα σεζόν θα τον βρει εκτός Premier League.