Μοίρασε πολλά «άκυρα» ο Ζιρού
Προτάσεις από σημαντικές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέρριψε ο Ολιβιέ Ζιρού, προκειμένου να μεταγραφεί στην Τσέλσι!

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει «αντίο» στην Άρσεναλ για το αντίπαλο, λονδρέζικο δέος!
«Είχα πρόταση από την Ντόρτμουντ, αλλά με ήθελε δανεικό! Η Σεβίλλη ενδιαφέρθηκε επίσης, όπως και η Ρόμα επικοινώνησε με τον ατζέντη μου. Μόλις όμως ο Κόντε μου είπε ότι με υπολογίζει, πήρα την απόφασή μου αμέσως», τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος σέντερ φορ και πρόσθεσε:
«Η απόφασή μου ήταν ξεκάθαρη μόλις ενημερώθηκα ότι ο Κόντε ήθελε να δουλέψει μαζί μου. Ξέρω ότι με εκτιμά ως ποδοσφαιριστή. Μίλησα και με τον προπονητή μου στην εθνική για την απόφασή μου. Δεν μου είπε να πάω στην Τσέλσι, απλά να αλλάξω ομάδα»!