«Περνάμε ωραία το απόγευμά μας»

Καθώς το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague φτάνει στην ολοκλήρωση της Α’ Φάσης και στο ξεκίνημα των αγώνων του Κυπέλλου, οι ομάδες συνεχίζουν τις μάχες τους!



«Περνάμε ωραία το απόγευμά μας»

O τερματοφύλακας της ομάδας ''Έμπειροι'', Βασίλης Γεωργακόπουλος μίλησε στον Νίκο Νικολακόπουλο, ο οποίος με τις σπουδαίες επεμβάσεις του έδωσε την νίκη στην ομάδα του επί των Blue Army με 3-2. «Είναι η πρώτη μας συμμετοχή φέτος, είδαμε το τουρνουά και αποφασίσαμε με την παρέα μου να πάρουμε μέρος. Ικανοποιημένοι είμαστε, έχουμε έρθει για να διασκεδάσουμε, περνάμε ωραία το απόγευμα μας, παίζουμε, αθλούμαστε και συνεχίζουμε. Στο μυαλό μας είναι να περάσουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε αλλά πιο πολύ παίζουμε για τους εαυτούς μας και για την διασκέδαση».

Πώς βρήκαν όμως οι Έμπειροι το όνομα τους; «Είναι κάτι που λέγαμε μεταξύ μας η παρέα καθώς είμαστε και από επαρχία και το όνομα ''Έμπειροι'' το λέγαμε συνέχεια μέχρι που μας άρεσε πολύ και αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε για το τουρνουά».

Ο Άγγελος Μασάλι Βενέτης (παίκτης των SCG) μίλησε στον Παναγιώτη Παναγούλια, μετά τη νίκη επί των Φορτωτών με 5-1: Στον ματς αυτό, κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Παρότι έλειπε ο τερματοφύλακάς μας, καταφέραμε και διαμορφώσαμε έτσι την ομάδα, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και πάλι. Πιστεύω ήταν η πιο αγχωτική νίκη μέχρι τώρα. Είχαμε την προσθήκη ενός πολύ καλού παιδιού για να συμπληρώσει τον τερματοφύλακα. Μπήκε αυτός μέσα, εγώ έκατσα στο τέρμα και η ομάδα στάθηκε πολύ καλά.

Έχουν άραγε αντίπαλο οι SCG;: «Σ'αυτό το κομμάτι δεν θα γίνω ειρωνικός, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιος αντίπαλος. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, εμένα αυτό μ'αρέσει, να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω, θα τύχει κάπως να σπάσει η άμυνα ή όταν πέφτει η ψυχολογία αν δεχτείς δύο ή τρία γρήγορα γκολ μετά απλά φεύγει το σκορ. Όπως και τώρα που ήταν 1-1 και ήταν όποιος το βάλει. Μετά τα παιδιά το αφήσανε το παιχνίδι και απλά συνεχίστηκε αυτό το σκορ.

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος δήλωσε για το ματς:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήρθε ισοπαλία 1-1. Παίξαμε αρκετά δυνατά. Από το δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμούς και με το που μπήκε το δεύτερο γκολ στο 10ο λεπτό περίπου του δευτέρου ημιχρόνου, μετά στα επόμενα δέκα λεπτά καταφέραμε να βάλουμε άλλα τρία και να τελειώσουμε με 5-1 υπέρ της ομάδας μας. Κερδίσαμε ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά, το οποίο μας ανέβασε ακόμα παραπάνω το ηθικό και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πολύτιμη νίκη».

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.