Υπόσχεται επιτυχίες ο Γουέρνερ

Απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της προόδου και των μελλοντικών επιτυχιών δηλώνει ο Τομ Γουέρνερ ότι παραμένει η διοίκηση της Λίβερπουλ. Ο πρόεδρος των «κόκκινων» τόνισε ότι αρκεί να διατηρήσουν την φιλοσοφία που πρεσβεύει η Λίβερπουλ και να ρίξουν το Μ.Ο. της ομάδας για να έρθει η επιτυχία.



Υπόσχεται επιτυχίες ο Γουέρνερ

«Είναι προνόμιο να δουλεύεις στη Λίβερπουλ. Έχει μία φιλοσοφία που είναι επιτυχημένη παραπάνω από 100 χρόνια τώρα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτή τη φιλοσοφία», τονίζει αρχικά ο Γουέρνερ δείχνοντας να έχει συνειδητοποιήσει την ιστορία του συλλόγου.

Στη συνέχεια υπενθυμίζει τις επιτυχίες της ιδιοκτήτριας NESV και σε άλλα αθλήματα, τονίζοντας ότι όλα γίνονται με σχέδιο και όραμα για το μέλλον:

«Ελπίζω να κατανοούν οι οπαδοί ότι είμαστε πρωταθλητές σαν εταιρία και σε άλλα αθλήματα. Στο μπέισμπολ θεωρούμαστε οι καλύτεροι ιδιοκτήτες. Δεν θέλουμε να δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις, όμως ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοι έχουν δει την αφοσίωσή μας και τους μακρόπνοους στόχους μας. Δεν επιθυμούμε την εφήμερη επιτυχία».

Τέλος τονίζει ότι ένας από τους στόχους είναι ο μικρότερος Μ.Ο. ηλικίας:«Υπάρχουν προκλήσεις. Πρέπει να αυξήσουμε τα καθημερινά μας έσοδα. Να προοδεύσουμε. Να δημιουργήσουμε μία ομάδα με μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας».