Υπάρχουν χρήματα στη Λίβερπουλ

Ξεκάθαρος ήταν ο Τομ Γουέρνερ για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα διοίκηση της Λίβερπουλ. Ο πρόεδρος των «κόκκινων» τόνισε ότι υπάρχουν χρήματα και για μεταγραφές και για πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα.



Υπάρχουν χρήματα στη Λίβερπουλ

Ο Γουέρνερ αρχικά ρωτήθηκε αν μπορεί η Λίβερπουλ να αγοράσει παίκτες της αξίας και του επιπέδου του Φερνάντο Τότες και ήταν σαφής: «Φυσικά και μπορεί» και για να το αιτιολογήσει εξήγησε την πολιτική που ακολουθεί η ιδιοκτήτρια NESV στην ομάδα μπέισμπολ που διαθέτει:

«Κοιτάξτε την ιστορία μας. Οι Boston Red Sox έχουν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ και είμαστε το ίδιο επιτυχημένοι αν όχι περισσότερο από τους New York Yankees».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ανάλογα είναι τα σχέδιά τους και για τη Λίβερπουλ: «Το ίδιο θα ενεργήσουμε και εδώ. Έχουμε την οικονομική δυνατότητα για υψηλούς μεταγραφικούς στόχους. Κοιτάμε μπροστά και ξέρουμε ότι κάθε λίρα που θα δαπανήσουμε, θα δυναμώσει την ομάδα. Έχουμε σκοπό να ανεβάσουμε και άλλο τις απολαβές στην ομάδα και να ανέβουμε παράλληλα επίπεδο».