ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2020 παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
"/>
Μουρίνιο: «Περήφανος που είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ»
ENGLAND365 25.01.2018 | 19.26

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε χαρούμενος από τη σημερινή εξέλιξη και αφού ευχαρίστησε διοίκηση, παίκτες, συνεργάτες και οπαδούς, τόνισε πως αισθάνεται περήφανος που είναι προπονητής αυτής της ομάδας.
«Νιώθω ευλογημένος και περήφανος που είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση και τον κ. Γούντγουορντ για την αναγνώριση της προσπάθειάς μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δείχνουν πως είμαι ο κατάλληλος προπονητής για αυτή την ομάδα»
«Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους, που για το σύλλογο αυτό σημαίνει την κατάκτηση όλων των τίτλων. Δημιουργούμε συνθήκες για ένα επιτυχημένο και λαμπερό μέλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και προφανώς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αγαπώ πολύ! Χαίρομαι που θα είμαι μαζί τους και για τα επόμενα χρόνια»
«Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους οπαδούς μας, ευχαριστώντας τους για όλη τη στήριξη. Με έκαναν να αισθανθώ το σύλλογο σαν σπίτι μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και απλά θέλω να ξαναπώ ότι είναι τιμή για μένα που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Απολαμβάνω την κάθε μέρα» τα λόγια του.
newstrack
10.09.2026 | 21:36
Η Τσέλσι σήκωσε το πρωτάθλημα του 2017, η Τότεναμ τερμάτισε δεύτερη και, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θεωρεί πως εκείνος ο τίτλος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι παράνομες πληρωμές, η τιμωρία των «μπλε» και η απάντηση της Premier League επαναφέρουν μία παλιά κούρσα στο προσκήνιο. Τελικά, μπορεί ένα τρόπαιο να… αλλάξει χέρια εννέα χρόνια μετά;
10.09.2026 | 19:44
Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ με εξαιρετικό σουτ υπέγραψε το διπλό της Άρσεναλ με αντίπαλο τη Νάπολι, ένα γκολ το οποίο δεν… πρόλαβε να δει. Ο Νορβηγός μέσος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, αποτελεί βασικότατο πυλώνα στη μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδων» και δείχνει έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη μία πετυχημένη χρονιά.
10.09.2026 | 19:27
Ο Χρήστος Τζόλης αποκάλυψε τα ελληνικής… έμπνευσης παρατσούκλια που έχει ήδη προλάβει να αποκτήσει στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, από «Λεωνίδας» και «Τζατζίκι» μέχρι «Μύκονος», «Σαντορίνη» και «Greek Salad». Ο Μπεν Γουάιτ, βέβαια, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο τελευταίο. Τελικά, πόσους τρόπους μπορεί να βρει ένα αγγλικό αποδυτήριο για να πει κάποιον… Έλληνα;
10.09.2026 | 19:03
Το παιδί-θαύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Τι και αν βρίσκεται μόλις στο 15ο έτος της ηλικίας του, ο Γκάμπριελ αγωνίστηκε στο Youth League με την U19 των «κόκκινων διαβόλων», πετυχαίνοντας χατ-τρικ και γράφοντας ιστορία!