Καρβαλιάλ: «Στις μεταγραφές δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει»

Ο προπονητής της Σουόνσι, Κάρλος Καρβαλιάλ, ανέφερε πως δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τις βλέψεις του στη μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι δύσκολο να αποκτηθούν παίκτες τη δεδομένη στιγμή.  



Καρβαλιάλ: «Στις μεταγραφές δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει»

Όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, ο σύλλογος από την Ουαλία προσβλέπει σε ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με σκοπό την βελτίωση του ρόστερ και την... απόκτηση βαθμών στα επερχόμενα παιχνίδια.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο τεχνικός της Σουόνσι, Κάρλος Καρβαλιάλ, δήλωσε πως δεν γίνεται να μιλήσει με σιγουριά για τις μεταγραφικές του σκέψεις, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει πρόθεση να γίνει αρεστός τους οπαδούς της ομάδας, λέγοντάς τους πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές.

«Είμαστε σε εγρήγορση, ψάχνουμε ποδοσφαιριστές αλλά τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη. Μη με ρωτάτε για το αν είμαστε κοντά σε παίκτες, γιατί όλα μπορούν να συμβούν κατά τη μεταγραφική περίοδο. Η μεταγραφικές περίοδοι είναι ένας εφιάλτης. Από τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις κλείσει μια συμφωνία, ξαφνικά αυτή καταρρέει και δεν έχεις κάνει τίποτα. Όλοι κοιτάζουμε για καλούς παίκτες, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μπορούμε να φέρουμε κάποιον από αυτούς που έχουμε σκοπό να αποκτήσουμε. Εργαζόμαστε πολύ για να φέρουμε παίκτες, όμως δεν θα πω αναλήθειες στους φιλάθλους μας. Δεν θέλω να γίνω αρεστός με αυτόν τον τρόπο, παρόλα αυτά θεωρώ ότι κανείς δεν έχει αντίρρηση για την μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών», ανέφερε ο Καρβαλιάλ.

Γιάννης Λιόντος