Γκιγκς: «Θα κερδίσω τον κόσμο κερδίζοντας παιχνίδια»

Για το απαιτητικό νέο πόστο του, αυτό του προπονητή της εθνικής Ουαλίας μίλησε ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος τόνισε πως περιμένει κριτική αλλά και (σ.σ περιμένει) και από τον ίδιο να την αντιμετωπίσει όπως έκανε και ως ποδοσφαιριστής.



Γκιγκς: «Θα κερδίσω τον κόσμο κερδίζοντας παιχνίδια»

Ο πρώην υπηρεσιακός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και φυσικά ζωντανός θρύλος του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής, ανέφερε για την πρώτη του κανονική δουλειά:

«Θα κερδίσω τον κόσμο κερδίζοντας παιχνίδια. Όσο κερδίζω δεν θα εγείρονται ερωτηματικά. Εξαρτάται από εμένα το να δώσω όλο μου το είναι, το οποίο και θα κάνω, από την προπονητική μου ομάδα το ίδιο, αλλά και από τους παίκτες για να κάνουμε την χώρα να νιώσει υπερήφανη, όπως ήταν και στο Euro πριν από δύο χρόνια.

Δεν έχω λογαριασμούς στα social media οπότε δεν με επηρεάζει πολύ η κριτική. Ξέρω ότι πρόκεται να έρθει, αλλά ο τρόπος για να την παλέψεις είναι το να κερδίσεις παιχνίδια. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όλοι έχουν άποψη. Το αντιμετώπισα ως παίκτης και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσω ως προπονητής. Όλα εξαρτώνται από το να βρεις ισορροπία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και να φτιάξω μια ομάδα που κερδίζει».