Νομπλ: «Φοβόμαστε ακόμη»

Τι και αν η Γουέστ Χαμ βρίσκεται αισίως στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, ο αρχηγός της, Μαρκ Νομπλ, τόνισε ότι υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια μικρή φοβία για υποβιβασμό.  



Νομπλ: «Φοβόμαστε ακόμη»

Μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Χάντερσφιλντ, η λονδρέζικη ομάδα πήρε βαθμολογική ανάσα και έφτασε στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Ο αρχηγός του συλλόγου, Μαρκ Νομπλ, μπορεί να παραδέχθηκε ότι βρίσκονται σε ένα καλό μομέντουμ, ωστόσο τόνισε πως στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει και η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

«Προς το παρόν τα πάμε καλά, πρέπει παρόλα αυτά να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Στις αρχές της σεζόν μιλούσαμε για μάχη να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Πιστεύω πως ακόμη και σήμερα σκεφτόμαστε το ίδιο με τότε, γιατί ένα μικρό κομμάτι του φόβου μας ακολουθεί μέχρι και σήμερα», είπε ο Νομπλ, ενώ στάθηκε και στα επιτεύγματα των συμπαικτών του, Αρναούτοβιτς και Λαντσίνι.

«Νομίζω πως τους αρέσει η εμπιστοσύνη. Ο Μάρκο λατρεύει να νιώθει την αγάπη μας, είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Η σχέση που έχει στο παιχνίδι με τον Μάνουελ είναι εξαιρετική. Νομίζω πως πλέον όλες μας οι γραμμές είναι γεμάτες με καλούς ποδοσφαιριστές».

Γιάννης Λιόντος