Διαψεύδει για Κάρολ ο Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ με επίσημη τοποθέτησή του, διέψευσε όσα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επικείμενη κρούση της Τότεναμ στη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Άντι Κάρολ. 



Διαψεύδει για Κάρολ ο Ρέντναπ

Το μέλλον του υψηλόσωμου επιθετικού εξακολουθεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση, ανά τακτά διαστήματα, με την Τότεναμ να φημολογείται ότι οδηγεί την κούρσα απόκτησής του.

Οι «πετεινοί» εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών τις επόμενες εβδομάδες, για να προλάβουν την αντίπαλό τους, Τσέλσι στο κυνήγι απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Ρέντναπ, ωστόσο, ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια, με τα «σπιρούνια» να μην διατίθενται να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει θαυμαστής του Κάρολ, αλλά υποβάθμισε κάθε κουβέντα σχετικά με επικείμενη πρόταση της ομάδας του. «Είναι καλός παίκτης, είναι ζόρικος και ο καθένας θα τον ήθελε στην ομάδα του», είπε ο Ρέντναπ και πρόσθεσε: «Δεν βρισκόμαστε κοντά στον Κάρολ. Πόσο κοστίζει; Περίπου 30-40 εκατομμύρια λίρες».