Ράιαν: «Σημαντικές οι νίκες κόντρα στους ανταγωνιστές μας»

Στο γεγονός ότι οι βαθμοί που κερδίζονται κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία είναι ιδιαιτέρως σημαντικοί, αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Μπράιτον, Μάθιου Ράιαν.



Ράιαν: «Σημαντικές οι νίκες κόντρα στους ανταγωνιστές μας»

Ο Αυστραλός γκολκίπερ τόνισε επιπλέον πως υπάρχει... θέμα στις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο πρέπει να διορθώσουν οι «γλάροι» ενόψει της συνέχειας.

«Όσο πιο πολλούς βαθμούς μαζεύεις από ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, τόσο περισσότερο μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ σας, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να "πιάσεις" και τους από πάνω. Βέβαια, όλα μπορούν να συμβούν... Η Κρίσταλ Πάλας θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι, αν δεν έκανε τη φοβερή επέμβαση στο πέναλτι ο Έντερσον.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πιάσουμε τα standards μας. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από το γκολ που δεχτήκαμε ενάντια στη Μπόρνμουθ. Έχουμε δεχθεί πολλά τέρματα από στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι μέρους του παιχνιδιού, όταν δέχεσαι τέτοια γκολ δεν σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις τους βαθμούς που θες», δήλωσε ο Ράιαν στα τοπικά Μέσα.

Γιάννης Λιόντος