Καρβαλιάλ: «Κανείς δεν πιστεύει σε εμάς»

Ως μια ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις σε εκείνους που τους έχουν… καταδικάσει ήδη σε υποβιβασμό αντιμετωπίζει ο Κάρλος Καρβαλιάλ τη νέα πρόκληση της καριέρας του από τον πάγκο της Σουόνσι!  



Καρβαλιάλ: «Κανείς δεν πιστεύει σε εμάς»

Στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς βρίσκεται ο σύλλογος από την Ουαλία, με τη παραμονή του στην κατηγορία να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο με την πάροδο των αγωνιστικών. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός των «κύκνων», ο οποίος δήλωσε ότι βρίσκεται εκεί με τους συνεργάτες του για να πετύχουν σε κάθε περίπτωση, ενώ είπε πως πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Γουότφορντ (30/12, 17:00).

«Η Γουότφορντ είχε μια περίοδο χωρίς νίκες μέχρι το τελευταίο της παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θέλω να μπούμε και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Θα ακούσετε να το λέω συχνά, παίζω πάντα για τη νίκη και ποτέ δεν «στήνω» την ομάδα για να πάρει την ισοπαλία. Έχω κάνει προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές και έχουν πάρει κάποιες ιδέες, σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να τους μεταδώσουμε πράγματα. Είμαι από τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου, δεν μου αρέσει να βλέπω τις ομάδες μου να μην παίζουν καλά. Αυτή την στιγμή δεν σκοράρουμε και δεν δημιουργούμε ευκαιρίες. Κανείς δεν ποντάρει στο ότι η Σουόνσι θα παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, από εκεί και πέρα πρέπει να βρουν και την κατάλληλη χημεία μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το αν θα κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ανέφερε: «Ο πρόεδρος είναι ανοιχτός σε κάτι τέτοιο, από πλευράς μας πρέπει να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και ύστερα να προτείνουμε κάποια μεταγραφή». 

Γιάννης Λιόντος