Στέρλινγκ: «Η καλύτερη μου σεζόν στο σκοράρισμα»

Με κάθε τρόπο θέλει να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, τονίζοντας πως απολαμβάνει να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.



Στέρλινγκ: «Η καλύτερη μου σεζόν στο σκοράρισμα»

Έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 13 φορές σε 18 αγώνες, ο Άγγλος διεθνής επιθετικός των «πολιτών» βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας των πρώτων σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από Μοχάμεντ Σαλάχ (15 τέρματα) και Χάρι Κέιν (μετά τα δύο συνεχόμενα χατ-τρικ, ο επιθετικός της Τότεναμ έφτασε τα 18).

Αν μη τι άλλο, έχει βάλει και εκείνος την υπογραφή του στην τρομερή πορεία της ομάδας του Μάντσεστερ με το σκοράρισμά του. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο ίδιος, σε ερώτηση για τη βελτίωσή του κατά την περίοδο της ηγεσίας του Πεπ Γκουαρντιόλα, λέγοντας:

«Ίσως τις προηγούμενες σεζόν να τα πήγαινα καλύτερα στον τομέα ντρίμπλα, αλλά το καλό με το σκοράρισμα είναι ότι είναι πιο αποτελεσματικό. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω. Με τη ντρίμπλα δεν βοηθάς την ομάδα ιδιαίτερα. Είναι η καλύτερη φάση που διανύω, όσον αφορά τα γκολ, θέλω να συνεχίσω έτσι».

Όσο για τα ρεκόρ που σπάει η ομάδα του τη φετινή χρονιά, ο Ραχίμ Στέρλινγκ είπε: «Δεν νομίζω πως κάποιος από εμάς ασχολείται με αυτό. Το κίνητρο μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται. Μπορεί όλα αυτά να είναι ωραία, αλλά τα ρεκόρ διαρκούν για ένα μόνο διάστημα. Πρέπει να κερδίζουμε, μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα».

Γιάννης Λιόντος