Big Ben: Κρύο, καιρός για... δυάδες

Καλημέρα σε όλους, Big Ben εδώ... Η Τσάμπιονσιπ πάει όπως και γενικά το αγγλικό ποδόσφαιρο για ένα φορτωμένο εορταστικό πρόγραμμα, από το οποίο προκύπτουν πολλές στοιχηματικές επιλογές. Σε τέσσερα ματς το ενδιαφέρον μου.  



Big Ben: Κρύο, καιρός για... δυάδες

Πάμε αμέσως να δούμε τις σημερινές επιλογές, τις οποίες θα ξεκινήσω με την Σάντερλαντ. Άλλη ομάδα με τον Κρις Κόλμαν, πολύ βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, κάνοντας βασικά πράγματα που δεν έκανε για πολύ καιρό, και το κλίμα δείχνει καλό. Θα είναι μεγάλο δέλεαρ να πάρει δεύτερη σερί νίκη εντός έδρας μετά τον έναν χρόνο που είχε να κερδίσει εκεί, η Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας είναι κάκιστη, και ο διπλασιασμός στον άσο της μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Πηγαίνω κατευθείαν στο απογευματινοβραδινό παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε μια αναμέτρηση που ο κόουτς των γηπεδούχων, Στιβ Μπρους, πηγαίνει μετρώντας 100% νίκες κόντρα στις “λεπίδες”. Στόχος η νίκη τόσο για τους “χωριάτες” όσο και για τους φιλοξενούμενους, μιας και έχουν μείνει αρκετά πίσω στον δρόμο για την επίτευξη των στόχων τους, με την Βίλα να πιέζει έτσι κι αλλιώς για άνοδο και το σύνολο του Κρις Γουάιλντερ να την κυνηγάει για όσο βγει μετά το τρομερό ξεκίνημα. Ματς αμφίσκορου και over, θα τα πάρω συνδυαστικά.

Τα χωρίζω σε δυάδα, όπως σε δυάδα χωρίζω και τα Πρέστον – Νότιγχαμ Φόρεστ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μίντλεσμπρο, που στο μυαλό μου έχουν αρκετές πιθανότητες για να κλείσουν στο Χ. Πρόκειται για επιλογή με ρίσκο, ειδικά στο πρώτο ματσάρισμα στο οποίο έχει να κάτσει η μπίλια στην μέση εδώ και 60+ ματς στην ισοπαλία και στο οποίο η Φόρεστ πάει με σερί 29 αγώνων επίσης χωρίς ισοπαλία. Ωστόσο θεωρώ πως η σκοπιμότητα και το πρόγραμμα των τεσσάρων μονομάχων είναι στοιχεία αρκετά για να βγάλουν δύο καλές αποδόσεις.

Οι επιλογές μου:

Σάντερλαντ – Μπέρμιγχαμ 1

Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ GG&over

Πρέστον – Νότιγχαμ Φόρεστ X

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μίντλεσμπρο X