Κλοπ: «Σκέφτομαι την Σπάρτακ, όχι τον Κουτίνιο»

Το παιχνίδι της Τετάρτης (6/12) απέναντι στη Σπάρτακ Μόσχας-και μόνο- έχει στο μυαλό του ο Γιούργκεν Κλοπ.



Κλοπ: «Σκέφτομαι την Σπάρτακ, όχι τον Κουτίνιο»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ προετοιμάζει τους «κόκκινους» για την αναμέτρηση του «Άνφιλντ» και την κατάκτηση των τριών βαθμών οι οποίοι θα φέρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χωρίς να σκέφτεται το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Έχουμε έρθει σε αυτή την θέση μέσα από ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις που περάσαμε στα παιχνίδια του ομίλου. Αν κερδίσουμε είμαστε στην επόμενη φάση και αυτό από μόνο του είναι ικανοποιητικό. Πολλοί πιστεύουν πως έπρεπε ήδη να έχουμε κλείσει εισιτήριο για τους ‘’16’’ αλλά έτσι είναι η ζωή…»

«Για το αν ο Κουτίνιο θα είναι στην ομάδα το Φεβρουάριο; Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ κάτι τόσο μακροπρόθεσμο… Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι»

«Ο Κλάβαν και ο Γκόμεζ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση κανονικά και περιμένω να συμβεί το ίδιο και σήμερα. Ο Μάτιπ και ο Λαλάνα χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη…» ανέφερε ο Γερμανός κόουτς