Έκανε χαβαλέ ο Μπέκαμ για το παπούτσι από τον Φέργκιουσον!

Με χιούμορ αναφέρθηκε στο περίφημο περιστατικό με το χτύπημα που αποκόμισε στο φρύδι από κλωτσιά του Φέργκιουσον σε παπούτσι στ' αποδυτήρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Μας έλεγε ότι είχε... ακρίβεια στο πόδι και ήταν καλός, αλλά τότε το κατάλαβα καλά» είπε ο Άγγλος σούπερ σταρ για το συμβάν του 2003...  



Έκανε χαβαλέ ο Μπέκαμ για το παπούτσι από τον Φέργκιουσον!

Ο «Μπεκς», μιλώντας στο Grassroot Soccer Gala και επαναφέροντας στη μνήμη του εκείνη τη μέρα που έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα (ήττα 2-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, δέχθηκε ένα παπούτσι στο πρόσωπο από κλωτσιά του έξαλλου Σερ Άλεξ, σε φραστικό επεισόδιο που είχαν οι δυο τους στ' αποδυτήρια.

«Σε βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόουτς τότε θα πατούσε το χορτάρι και θα άρχιζε να εκτελεί πέναλτι και φάουλ και να λέει στους ποδοσφαιριστές πόσο καλός ποδοσφαιριστής ήταν στα νιάτα του. Η αλήθεια είναι ότι... το κατάλαβα σε ένα ματς με την Άρσεναλ, το 2003.

Έκανα ορισμένα λάθη στο ματς και στ' αποδυτήρια μου έκανε έντονες παρατηρήσεις και ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ μας. Κλώτσησε ένα μάτσο ρούχα που ήταν στο πάτωμα και πετάχθηκε από εκεί ένα παπούτσι που με χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε κατάλαβα γιατί έλεγε ότι είχε... ακρίβεια στο πόδι» είπε χαρακτηριστικά ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων»!