Μάρκο Σίλβα: «Ελάτε να δείτε τι θα έχω κάνει στα... 63 μου»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουότφορντ δεν άφησε αναπάντητα όσα ανέφερε εις βάρος του ο Σαμ Άλαρνταϊς αναφορικά με την υπόθεση του νέου προπονητή της Έβερτον και έκανε λόγο για συγκρίσεις που δεν έχουν... καμία επαφή.  



Μάρκο Σίλβα: «Ελάτε να δείτε τι θα έχω κάνει στα... 63 μου»

Ο «Big Sam», είχε τονίσει πως στο φινάλε τα «ζαχαρωτά» έκαναν την καλύτερη επιλογή, από τη στιγμή που αποφάσισαν να του δώσουν τη δουλειά, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Όσα έχει επιδείξει ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορούν καν να τεθούν σε σύγκριση με το δικό μου βιογραφικό. Πέρυσι έριξε τη Χαλ στην Τσάμπιονσιπ...».

Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να απαντήσει στον Άλαρνταϊς και αυτό που είχε να του πει, ήταν πως: «Δεν έχει λογική αυτό... Ελάτε να με δείτε όταν θα έχω φτάσει κι εγώ 63 ετών για να δούμε τι θα έχω καταφέρει μέχρι τότε. Ή γυρίστε πίσω το χρόνο να δείτε τι είχε κάνει στα πρώτα εφτά χρόνια της προπονητικής του καριέρας ο Άλαρνταϊς. Είναι σαν να συγκρίνω εγώ τον Ριτσάρλισον που έχει πετύχει μόνο πέντε γκολ στην Πρέμιερ, με τον Κράουτς που έχει 207 σε ολόκληρη την καριέρα του και έχει φτάσει 37 ετών...».