Οι «χωριάτες» και ο «αυλικός» Πιρές

Ξεχωρίζει και δεν ντρέπεται να το περηφανεύεται ο Ρομπέρ Πιρές στην Άστον Βίλα. Η καθημερινή προπόνηση έχει μία διαφορά για τον Γάλλο μέσο των «χωριατών», αφού μένει στο Λονδίνο και όχι στο Μπέρμιγχαμ που βρίσκεται η ομάδα. Η λύση; Μία πολυτελής λιμουζίνα που τον μεταφέρει καθημερινά με… όλες τις ανέσεις.



Οι «χωριάτες» και ο «αυλικός» Πιρές

«Έχω ειδική μεταχείριση όμως οι συμπαίκτες μου το γνωρίζουν. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει ζήλεια στους Άγγλους. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», δηλώνει άνετος ο Γάλλος αστέρας.

Ο 37χρονος μέσος μετακόμισε πριν λίγους μήνες από την Ισπανία στο Λονδίνο και δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει ξανά για το Μπέρμιγχαμ. Ο τεχνικός της Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ, τον ήθελε όμως διακαώς στην ομάδα και για να τον πείσει του πρότεινε το κόλπο… Τζέιμς Μποντ. Λιμουζίνα κάτω από το σπίτι και φύγαμε.

Ο Ρομπέρ Πιρές δεν βρήκε λόγο να αρνηθεί και τώρα όπως αποκαλύπτει, το απολαμβάνει: «Το Μπέρμιγχαμ απέχει 100 μίλια από το Λονδίνο. Ο Ζεράρ Ουγιέ είχε την ιδέα για το αυτοκίνητο. Ξεκινάω στις 07:45 το πρωί κάθε μέρα και κάνω σχεδόν δύο ώρες δρόμο για να φτάσω. Προπονούμαι, τρώω με την ομάδα και επιστρέφω πίσω. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Η επιστροφή όμως είναι καλή. Μου αρέσει επειδή μπορώ να κοιμάμαι και να φτάνω σπίτι φρέσκος. Είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο με πολλές ανέσεις. Έχει DVD, Ι-pad, τηλέφωνο, δεν έχω παράπονο».