Big Ben: Κυρίως με επιλογές στα γκολ

Καλημέρα στην παρέα. Big Ben εδώ. Ηρέμησαν λίγο τα πράγματα στην Τσάμπιονσιπ και πάνε σε πιο φυσιολογικό πρόγραμμα μέχρι να έρθει το εορταστικό, με πολλά παιχνίδια σήμερα Σάββατο να βγάζουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Πάμε να δούμε ποια από αυτά μπορούμε να κρατήσουμε.



Big Ben: Κυρίως με επιλογές στα γκολ

Έχω φτιάξει τις συμπάθειές μου στην φετινή έκδοση της κατηγορίας κι ανάμεσα σε αυτές δεν μπορεί παρά να είναι η Φόρεστ όταν αφήνει το Νότιγχαμ. Σήμερα πάει να παίξει στην έδρα της Ίπσουϊτς, η οποία έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά από μία ακόμη νίκη του προπονητή της Μίκι ΜακΚάρθι επί της Ντέρμπι. Το ‘χουν στο νερό ένα γκολ η μία εάν βρεθούν σε μέρα λίγο άνω του μετρίου, μπορεί να ανοίξει κι άλλο ο ρυθμός και να δούμε παραπάνω από δύο τέρματα. Στο συνδυαστικό η επιλογή μας, με βλέψεις και για ψηλότερα επίπεδα σκοραρίσματος.

Αμφίσκορο έχει τύχες να επιβεβαιωθεί και στο ματς Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο το ματς να μείνει ακόμη και σε επίπεδα 1-1. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια η φιλοξενούμενη, δεν έχει σκοράρει εδώ και τρία και ψάχνει αντίδραση, ενώ οι Γουόντερερς θέλουν κι αυτοί να ανακάμψουν.

Με μια ματιά στο Σάντερλαντ – Ρέντινγκ αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το διπλό. Μπορεί οι “μαυρόγατες” να πήραν την πρώτη τους νίκη με τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο, αλλά οι “ρόγιαλς” έρχονται με καλή φόρα και θέλουν να την εκμεταλλευτούν για να κάνουν δυνατό σερί και να μαζέψουν όσους βαθμούς μπορούν από αυτούς που πέταγε διαρκώς στην αρχή της σεζόν. Ποιος είπε ότι το ντεμπούτο του πρώην προπονητή της εθνικής Ουαλίας στα εντός πρέπει να είναι και επιτυχημένο; Επιλογή με ρίσκο βεβαίως.

Θα κλείσω με το Μπρέντφορντ – Φούλαμ, που αν δεν κλείσει 0-0, θα κλείσεi κάπου στα 4-6 γκολ. Αμφότερες είναι δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν και εάν ανοίξουν τον ρυθμό στο μεταξύ τους τότε ένα μεγάλο σκορ έχει τύχες. Εναλλακτικά υπάρχει και το over 3.5 ή το over 1.5 στο ημίχρονο.

Συνοπτικά οι επιλογές μου:

Ίπσουιτς – Νότιγχαμ Φόρεστ GG & over 2.5

Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ GG

Σάντερλαντ – Ρέντινγκ 2

Μπρέντφορντ – Φούλαμ 4-6 γκολ