Θα μειώσει τις θέσεις η Τότεναμ

Αποφασισμένη να μειώσει τη χωρητικότητα του Ολυμπιακού Σταδίου από 80.000 σε 60.000 θέσεις, σε περίπτωση που κερδίσει το διαγωνισμό και βρει εκεί τη νέα της έδρα είναι η Τότεναμ.



Θα μειώσει τις θέσεις η Τότεναμ
Τα «σπιρούνια» δεν είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα τα πλάνα τους και είχαν επικριθεί από πολλούς, αφού η Γουέστ Χαμ από την άλλη έχει αναφερθεί εκτεταμένα στα μελλοντικά της σχέδια ανακαίνισης.
 
Η διοίκηση της Τότεναμ αποφάσισε έτσι ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσει και το έκανε προκαλώντας ήδη κάποιες αντιδράσεις. Απόφασή της είναι να περικόψει κατά 20.000 τις θέσεις φέροντας τον κόσμο πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ώστε το Ολυμπιακό Στάδιο να αποτελέσει ένα περισσότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο.
 
Τα έργα αυτά θα κοστίσουν γύρω στις 250 εκ λίρες και η διοίκηση του συλλόγου βλέπει ότι θα γλιτώσει πολλά από το κόστος της ανέγερσης νέου γηπέδου στο οποίο θα αναγκαστεί να προσχωρήσει σε διαφορετική περίπτωση. Το συγκεκριμένο κόστος εικάζεται ότι θα κυμανθεί κοντά στις 450 εκ λίρες.
 
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είναι δεδομένο ότι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, θα αποτελέσει παρελθόν από έδρα των «σπιρουνιών».