Μουστάφι: «Τυχερός που δεν σφυρίχθηκε το οφσάιντ»

Ειλικρινής ο Σκοντράν Μουστάφι, δήλωσε τυχερός που ο Μάικ Ντιν δεν σφύριξε για οφσάιντ στο 37ο λεπτό, όταν από σέντρα του Εζίλ ο Γερμανός αμυντικός σκόραρε με κεφαλιά για να βάλει μπροστά την Άρσεναλ, στη νίκη (2-0) επί της Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι.  



Μουστάφι: «Τυχερός που δεν σφυρίχθηκε το οφσάιντ»

«Από την ημέρα που ήρθα στην Άρσεναλ είχα κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις, όμως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η διάρκεια. Παίξαμε καλά στο ντέρμπι, δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν όσο σωστοί έπρεπε στα κρίσιμα σημεία του ματς για να πάρουμε τη νίκη.

Πριν από την εκτέλεση του φάουλ είπα στον Εζίλ να κάνει το γέμισμα. Όταν έχει η ομάδα σου τέτοιους παίκτες με τέτοια ακρίβεια στις μπαλιές, τότε είσαι αισιόδοξος ότι μπορείς να πάρεις την κεφαλιά στην περιοχή.

Είμαι χαρούμενος που ο ρέφερι δεν σφύριξε για οφσάιντ. Είμαι τυχερός... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχουν τα σφυρίγματα, είτε εις βάρος σου, είτε υπέρ σου. Στο τέλος της σεζόν, είναι στην... ισοπαλία όσα πήρες κι όσα πήρε ο αντίπαλος» ήταν τα λόγια του εκ των σκόρερ των «κανονιέρηδων».