Big Ben: Αλλού να μπουν, κι αλλού όχι

 Καλημέρα σε όλους. Big Ben εδώ. Αρχίζουν και ζεσταίνουν μηχανές στην Τσάμπιονσιπ, που θα παίξουν αυτό το σαββατοκύριακο, μεσοβδόμαδα για την 18η αγωνιστική που μπαίνει εμβόλιμα και επιστρέφουν βεβαίως και το άλλο σαββατοκύριακο. Εδώ θα είμαστε. Πάμε να δούμε τα σημερινά.



Big Ben: Αλλού να μπουν, κι αλλού όχι

Αν η βαθμολογία δείχνει κάτι είναι πως οι Γουλβς και Κάρντιφ είναι από τις ομάδες που τουλάχιστον για λίγο ακόμη θα είναι αρκετά σταθερές στα αποτελέσματά τους. Όχι τόσο πολύ οι “δράκοι” τον τελευταίο καιρό, αλλά περισσότεροι οι “λύκοι” που πριν την αγωνιστική ήταν πρώτοι και τώρα κυνηγούν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (νίκησε την Παρασκευή).

Στο παιχνίδι της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο με την Ρέντινγκ θα στρέψουμε την προσοχή μας, και ιδιαιτέρως στον Λέο Μπονατίνι, ο οποίος έχει σκοράρει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια για να πληρώσει ισάριθμες φορές ως anytime scorer. Μπορούμε να βάλουμε την επιλογή στο παιχνίδι μας, όχι τόσο ως fun bet, αλλά πιστεύοντας πως ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει σε φόρμα. Εναλλακτικά, το no goal φαίνεται να έχει προβάδισμα, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το συνδυάσω με το διπλό, αφού μΆ αρέσει η ομάδα του Πορτογάλου κόουτς και ρεαλιστικά έχει ελπίδες να πάρει και αυτήν την αναμέτρηση.

Πάω στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, που δεν είναι στα καλύτερά της και υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από καλό σερί, δείχνοντας να παίζουν ένα ας πούμε πιο απελευθερωμένο ποδόσφαιρο σε άμυνα και επίθεση. Το επιδιώκει – δεν το επιδιώκει, ανοίγουν τα σκορ στα παιχνίδια της και το σημερινό θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε αρκετά τέρματα και να ποντάρουμε σε αυτά. Με περισσότερη ασφάλεια παίζεται το απλό over, με λίγο περισσότερο ρίσκο το over 3.5 και εάν θέλουμε μπορούμε να ρισκάρουμε ακόμη περισσότερο στο over 1.5 ημιχρόνου.

Πάω και στην έδρα της Σάντερλαντ, που δεν έχει ακόμη κανονικό προπονητή, την... έφτυσε και ο ΜακΚίνλεϊ για να γίνει βοηθός του Μόγιες στην Γουέστ Χαμ, αφήνοντας μόνο του τον Στόκντεϊλ, αλλά κάτι μου λέει πως αυτό θα είναι το σημείο που θα αρχίσει να αλλάζει την πορεία της ομάδας από ΅δω και πέρα, ή τουλάχιστον θα προσφέρει μια προσωρινή στιγμή ικανοποίησης στον κόσμο της ομάδας. Ή τέλος πάντων, σε όσους πάνε γήπεδο μετά τα φετινά χάλια. Το πάτημα μου δίνει η κατάσταση της Μίλγουολ, που είναι κάκιστη στα εκτός. Και εδώ που τα λέμε, αν χάσουν και τώρα οι “μαυρόγατες”, ας το κλείσουν από τώρα.

Τέλος ρίχνω και μια ματιά στην League One και την αναμέτρηση Νορθάμπτον Σκάνθορπ, με την δεύτερη να έχει το εντυπωσιακό 76% με under 2.5 στα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος. Προέρχεται από νίκη με σκορ 1-0, που ήταν και το πρώτο ματς μετά από δύο συνεχόμενα με over 2.5, έχοντας 9/10 πριν από αυτές τις αναμετρήσεις. Συνολικά, μετράει στην κατηγορία 13/17 αγώνες με δύο ή λιγότερα γκολ, τα 6/8 εκ των οποίων ήταν στα εκτός. Εύκολη επιλογή, ακόμη και για “0-1 γκολ”.