Ο Στόουνς αποκαλύπτει για την πορεία της Σίτι

Το πριν και το μετά κάθε αναμέτρησης έχει παίξει το δικό του ρόλο στην ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όπως αποκάλυψε ο Τζον Στόουνς, τονίζοντας πως το δικό του μεγάλο κίνητρο είναι το γεγονός πως... δεν έχει κατακτήσει τίποτα και θέλει τίτλους.  



Ο Στόουνς αποκαλύπτει για την πορεία της Σίτι

Ο νεαρός αμυντικός των «πολιτών» που φέτος, στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρουσιάζεται κι εκείνος αρκετά πιο βελτιωμένος, όπως και ολόκληρη η ομάδα, ανέφερε:

«Σημαντικό ρόλο παίζει η προετοιμασία αλλά και ο τρόπος που αναρρώνουμε μετά τα παιχνίδια. Η αποθεραπεία μας, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα για κάθε επόμενο παιχνίδι, ο τρόπος με τον οποίο το τεχνικό τιμ μας κρατάει υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, το πνευματικό επίπεδο των παιδιών, η ευφορία από το νικηφόρο σερί...

Όλοι έχουμε τη “δίψα” και τη θέληση για διάκριση. Τα παιδιά έχουν κατακτήσει τίτλους και θέλουν να το κάνουν ξανά. Αυτό μας δίνει κίνητρο και μας οδηγεί. Για κάποιους σαν εμένα που δεν έχω κατακτήσει κάτι, είναι και θέμα επιθυμίας για βελτίωση και εξέλιξη και κατάκτηση πόντων από τα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους μας».