«Σε κρίση η Σάντερλαντ…»

Ο πρόεδρος της Σάντερλαντ, Έλις Σορτ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχτηκε ότι η ομάδα βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και πως άπαντες στον σύλλογο προσπαθούν να βρουν λύση για να την… ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της Τσάμπιονσιπ!  



«Σε κρίση η Σάντερλαντ…»

Οι «μαυρόγατες» δείχνουν να μην έχουν ξεπεράσει το… σοκ από τον περσινό υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζουν να απογοητεύουν και στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ! Ο προπονητής Σάιμον Γκρέισον αποτελεί παρελθόν έπειτα από 15 αγωνιστικές και ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, Έλις Σορτ, ψάχνει το… αντίδοτο!

«Προφανώς και βρισκόμαστε σε κρίση που πρέπει να λύσουμε εδώ και τώρα. Δεν πιστεύω ότι αυτό το ρόστερ αξίζει να βρίσκεται τρεις θέσεις πριν τον πάτο της βαθμολογίας. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν ματς που πιάνουμε εξαιρετική απόδοση, αλλά δεν νικάμε γιατί δεν στέλνουμε την μπάλα στα δίχτυα», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Σάντερλαντ και συνέχισε:

«Συμμετέχω στην ομάδα όπως πάντα. Είναι αλήθεια πως δεν παρευρίσκομαι σε όλα τα παιχνίδια, διότι πρέπει να ασχοληθώ επίσης με τις δικές μου επιχειρήσεις, την οικογένειά μου και να ταξιδεύω για τις ΗΠΑ. Βλέπω όμως… Επίσης συνεχίζω να στηρίζω την ομάδα και οικονομικά».