Υποψήφιος για… comeback ο Μανέ!

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δούμε το ερχόμενο Σάββατο (4/11), έπειτα από περίπου έναν μήνα, τον Σάντιο Μανέ να αγωνίζεται για λογαριασμό της Λίβερπουλ!  



Υποψήφιος για… comeback ο Μανέ!

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών της με την εθνική ομάδα, όμως πλέον – σύμφωνα με τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ- δείχνει έτοιμος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, ενδεχομένως ως αλλαγή στο ματς ενάντια στη Γουέστ Χαμ.

«Ο Σάντιο προπονήθηκε για πρώτη φορά την Πέμπτη και φάνηκε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Νομίζω δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει για 20-25 λεπτά, αλλά θα πρέπει να δούμε και την τελευταία προπόνηση για να είμαστε σίγουροι. Ήταν η πρώτη του προπόνηση μετά από καιρό και τα πήγε εξαιρετικά», ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού.

Αντίθετα, οριστικά εκτός μάχης τέθηκε ο Φιλίπε Κουτίνιο, ενώ το τεχνικό τιμ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει εάν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λόβρεν και Βαϊνάλντουμ.