Πληρώνει «μάρμαρο» την Πάλας ο Αλαρντάις!

Δυο εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση καλείται να καταβάλλει στην Κρίσταλ Πάλας ο Σαμ Αλαρντάις, στην περίπτωση που αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, με την οποία συνδέεται τις τελευταίες μέρες!



Πληρώνει «μάρμαρο» την Πάλας ο Αλαρντάις!

Μπορεί ο «Μπιγκ Σαμ» να φημολογείται ως ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο των «ζαχαρωτών», αλλά θα κληθεί να πληρώσει 2 εκ. λίρες την πρώην ομάδα του, στην περίπτωση που αναλάβει τους «μπλε» του Λίβερπουλ.

Ο λόγος; Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Mirror» αναφέρει, πως ο 63χρονος ¶γγλος κόουτς, έχει ειδική ρήτρα με τους «αετούς» του Λονδίνου, η οποία προβλέπει πως θα κληθεί να πληρώσει το προαναφερθέν εξωφρενικό ποσό στην περίπτωση που αναλάβει κάποιον άλλον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε υποσχεθεί στους Λονδρέζους πως θα έπαιρνε μερικές «ανάσες», απέχοντάς από το ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια, επιστρέφοντας μετέπειτα στον πάγκο της Πάλας, υπογράφοντας παράλληλα το άνωθεν εμπιστευτικό.

Όμως απΆ ότι φαίνεται, ο Αλαρντάις, αρχίζει και τα «γυρίζει», καθώς τον «εξιτάρει» η προοπτική της Έβερτον, κάτι που δεν αρέσει στους ιθύνοντες των ουραγών του αγγλικού πρωταθλήματος, οι οποίοι είναι λογικό να φαίνονται θιγμένοι από την αθέτηση του σχετικού όρου.