Έπιασε..το(ν) Τζόκερ ο Νεϊμάρ
Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν γιόρτασαν την πρόκρισή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με το... Halloween, λίγη ώρα μετά την άνετη επικράτηση με σκορ 5-0 επί της Άντερλεχτ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Πρωταγωνιστής σε αυτό το μασκέ-πάρτι, ποιος άλλος; Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ των Παριζιάνων, Νεϊμάρ, ο οποίος με διαφορά είχε το καλύτερο ντύσιμο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, συνυφασμένο με το κλίμα των ημερών.
Συγκεκριμένα ήταν αγνώριστος, αφού «ντύθηκε» με την στολή του γνωστού εχθρού του Μπάτμαν, Τζόκερ. Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η αδερφή του Ντανιέλα, που φόρεσε την στολή της Κατγούμαν για την ανάγκες του Halloween-πάρτι.
Όσον αφορά στους συμπαίκτες του Νεϊμάρ στην Παρί, άντε να καταλάβεις ποιος κρύβεται πίσω από κάθε στολή. Εντυπωσιακές στολές φοράνε όλοι τους κατά τα άλλα. Εύγε!