Big Ben: Καρέ του διπλού!

Καλησπέρα στην παρέα. Big Ben εδώ. Με ομάδες που μπορούν να φύγουν με το διπλό από τα παιχνίδια τους κατά την 14η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ θα ασχοληθούμε σήμερα, στον δρόμο που χάραξε από χθες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



Big Ben: Καρέ του διπλού!

Πόσο ωραία ομάδα η Γιουνάιτεντ, για να ξεκινήσουμε από την έστω και προσωρινά πρωτοπόρο της κατηγορίας. Οι “λεπίδες” δεν σταμάτησαν ποτέ από πέρυσι και τους 100 βαθμούς που τις έστεψε πρωταθλήτριες στην League One , έχοντας για νέο τους θύμα την Λιντς. 2-1 τελικό εκτός έδρας και το όνειρο συνεχίζεται.

Πάμε και στα σημερινά από τα οποία ξεχωρίζω 4 ματς.

Ξεκινάμε από το Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο, με την γηπεδούχο να συνεχίζει απογοητευτικά στην φετινή έκδοση της Τσάμπιονσιπ, την ώρα που η κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε για το σύνολο του Γκάρι Μονκ. Είναι μια ιδανική αναμέτρηση για να υπάρξει νικητής, και πιστεύω πως αυτή θα είναι η Μπόρο. Δεν την θέλει πολύ η παράδοση απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, αλλά θα την στηρίξουμε. Συνεχίζουμε με το ΚΠΡ – Γουλβς, με τους “λύκους” να επιβεβαιώνουν πως όταν πιάσουν απόδοση μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο στην κατηγορία. Ανέβασαν στροφές με την Πρέστον και παρά το γεγονός πως το ματς έκλεισε στο γκολ, έκαναν πειστική εμφάνιση για τη νίκη. Έχασαν προσωρινά την κορυφή μετά τη νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θέλουν να επιστρέψουν εκεί με δικό τους θετικό αποτέλεσμα. Διπλό και σε αυτήν την περίπτωση.

Ρίχνω το βλέμμα μου στην Σάντερλαντ του Σάιμον Γκρέισον και δεν βρίσκω κάτι ελκυστικό, κάτι που να με κάνει να πιστέψω πως θα μπορέσει να κερδίσει την Μπρίστολ Σίτι, ακόμη και μπροστά στον κόσμο της. Κάκιστη στα εντός, κάκιστη γενικά, η περσινή υποβιβασμένη (και τελευταία) από την Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να βρει κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσει ένα καλά δουλεμένο σύνολο. Διπλό και εδώ. Και τέλος, πάμε στο Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στην κατηγορία. Σαφώς πολύ ανεβασμένη η Χαλ το τελευταίο διάστημα, αλλά η απόδοση δεξιά είναι πολύ ελκυστική. Με ή χωρίς Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, η Φόρεστ θα προσπαθήσει να το παλέψει και εάν της βγει το ματς μπορεί να πληρώσει καλά στο ίσως πιο δύσκολο σημείο ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο 2

ΚΠΡ – Γουλβς 2

Σάντερλαντ – Μπρίστολ Σίτι 2

Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2