Μια τριάδα με επιλογές στα γκολ!

Καλησπέρα στην παρέα. Big Beg εδώ. Με μια τριάδα που θα περιλαμβάνει επιλογές στα γκολ θα ασχοληθούμε αυτό το σαββατοκύριακο. Ένα ματς της Τσάμπιονσιπ και δύο της League One στο παιχνίδι μας.



Μια τριάδα με επιλογές στα γκολ!

Το πρώτο ζευγάρι με το οποίο θα ασχοληθώ είναι αυτό ανάμεσα σε Μπάρνσλεϊ και Χαλ, δύο ομάδες που κοντράρονται μεταξύ τους και βάσει όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα υπόσχονται μια αναμέτρηση με αρκετά γκολ. Έξι φορές έχει επιβεβαιωθεί συνδυαστικό το GG & O2.5 στα παιχνίδια της γηπεδούχου (8/12 O2.5 και 8/12 GG ξεχωριστά), το ίδιο ισχύει και για τις “τίγρεις” (10/12 GG και 8/12 O2.5 ξεχωριστά), με τα πρόσφατα ματς των ομάδων να βγάζουν λογική στο συγκεκριμένο ποντάρισμα.

Επόμενο ζευγάρι είναι αυτό της Ρότσντεϊλ με την Μπρίστολ Ρόβερς στην League One, με τους δεύτερους να μετρούν 12/14 O2.5 στα φετινά τους παιχνίδια και να προέρχονται από αποτελέσματα όπως η νίκη με σκορ 6-0 επί της Νορθάμπτον ή η ήττα 4-0 από την Σριούσμπερι. Σημαντικό λιθαράκι στην επιβεβαίωση της επιλογής μας μπορεί να παίξει και η Ρότσντεϊλ, που προέρχεται από σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2.

Τέλος κοιτάμε και το ματς της Γουίμπλεντον με την Πλίμουθ, εκεί που ξεκάθαρη επιλογή στα γκολ είναι αυτή του U2.5, μιας και οι γηπεδούχοι δεν συνηθίζουν να ανοίγουν τα 90λεπτα τους όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. 12/14 έχουν μπει φέτος λιγότερα από τρία γκολ στις αναμετρήσεις της, την ώρα που το ποσοστό είναι μοιρασμένο στην αντίπερα όχθη με 7/14. Εκτός έδρας μεγαλώνει ωστόσο, με 4/6 under.