Επιστρέφει στον... ίσιο δρόμο ο Ρούνεϊ

Συνεχίζει να εκτίει την ποινή που επιδίκασε το αγγλικό δικαστήριο, ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα υπό την επήρεια αλκοόλ, τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου. 

Advertisement
Επιστρέφει στον... ίσιο δρόμο ο Ρούνεϊ

Αυτή την φορά ο επιθετικός της Έβερτον, στο πλαίσιο της 100ωρης κοινωνικής εργασίας που του επέβαλλε μεταξύ άλλων ποινών η αγγλική δικαιοσύνη, επισκέφτηκε ένα κοινοτικό κέντρο κηπουρικής για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα εθεάθη ντυμένος στα μπλε και μετά στα πράσινα στο εν λόγω κοινωφελές ίδρυμα που κατά το παρελθόν είχε περάσει και ο παλιός συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κάρλος Τέβεζ, όπου βοήθησε στις εργασίες συντήρησης, με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή των «ζαχαρωτών» να δείχνει μετανιωμένος για όσα έκανε και να είναι ικανοποιημένος από την δουλειά που προσφέρει εκεί πέρα.  

Φαίνεται πως δεν τον ενοχλεί τον Ρούνει που «λερώνει» για λίγες ώρες τα χέρια του με τις κηπουρικές εργασίες που του ανατέθηκαν στο εν λόγω κέντρο, ο οποίος πέραν της έκτισης της ποινής του, καταβάλλει προσπάθειες να σώσει τον γάμο του με την σύζυγό του Κολίν, που βρίσκεται σε κρίση.