«Γλυκαίνουν» Κόντε με προσπάθεια για Σάντρο στην Τσέλσι
Προσπάθεια να «καταπραΰνουν» τα μεταγραφικά παράπονα του Αντόνιο Κόντε με επίσημη πρόταση για αγορά του Άλεξ Σάντρο από τη Γιουβέντους θα επιχειρήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι ιθύνοντες της Τσέλσι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «MailOnline» οι πρωταθλητές Αγγλίας ετοιμάζουν προσφορά της τάξεως των 60 εκατομμυρίων λιρών, η οποία ενδέχεται να έχει ορίζοντα το καλοκαίρι του 2018, σε περίπτωση του οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» απορρίψουν την ιδέα της παραχώρησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ μεσούσης της περιόδου.
Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» έχει επανειλημμένως εκφράσει τη δυσαρέσκεια για την πολιτική που ακολουθήθηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ενώ δεν είναι λίγα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ιταλία με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.