Σε συζητήσεις με Νασρί

Να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σαμίρ Νασρί έχει θέσει ως βασική επιδίωξη στη διοίκηση της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος διεθνής διανύει μία φανταστική χρονιά με τους «κανονιέρηδες» και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012.



Σε συζητήσεις με Νασρί

Μπορεί στο ποδόσφαιρο 1,5 χρόνος να μοιάζει με μία αιωνιότητα, όμως με όλο το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έχει περικυκλώσει το Νασρί από ομάδες της κλάσης της Μπαρτσελόνα, ο Αλσατός τεχνικός θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν νωρίτερα το θέμα της ανανέωσής του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με 9 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος και 13 συνολικά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους της καλής πορείας της Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» του πρότειναν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και τώρα εκκρεμεί η απόφασή του να με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για επέκταση του συμβολαίου. Πρέπει να αποφασίσουμε ποια είναι η σωστή πορεία για την καριέρα του Σαμίρ»

Ο Νασρί είχε έρθει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2008 από τη Μαρσέιγ έναντι 15.8 εκ λιρών.