Big Ben: Κερδίζουμε και τα... μεσοβδόμαδα

Καλησπέρα στην παρέα, Big Ben εδώ. Δεν μπορέσαμε να τα πούμε στις μεσοβδόμαδες εμβόλιμες, ωστόσο επιστρέφω πιστός στο ραντεβού μας και γι’ αυτό το σαββατοκύριακο με κίνητρο να βγάουμε σημεία και για την μεσοβδόμαδη απώλεια. Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με την Τσάμπιονσιπ, απ’ όπου κρατάω πέντε δυνατά σημεία. Πάμε να τα δούμε.



Big Ben: Κερδίζουμε και τα... μεσοβδόμαδα

Θα ξεκινήσω από την επιστροφή του Σάιμον Γκρέισον απέναντι στην Πρέστον, από την οποία έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στην Σάντερλαντ και να προσπαθήσει να την ξανά ανεβάσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν πηγαίνει όπως θα ήλπιζε το πράγμα, μιας και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που η πρώην εργοδότριά του θα τερμάτιζε στα play offs ανόδου εάν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα. Δεν την παίρνει για νέα ήττα την Σάντερλαντ, αλλά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε πλήρως. Δίνουμε καλές τύχες στο GG.

Συνεχίζουμε με ακόμη ένα ματσάρισμα που βγάζει φαβορί. Άστον Βίλα – Μπόλτον στο “Βίλα Παρκ”, με την ομάδα του Στιβ Μπρους να αρχίζει σιγά – σιγά να ρολάρει και να βρίσκει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Αρκετά ψηλά στην βαθμολογία οι “χωριάτες”, που έχουν τον ιδανικότερο αντίπαλο πριν την διακοπή, η οποία τους επιτρέψει να ρίξουν ακόμη και τα πόδια τους στην φωτιά εάν το πράγμα πάει να στραβώσει. Μικρή η αξία σε άσο και NG, κάτι λέει μέσα μου “under”. Θα ακολουθήσω το ένστικτο στην προκειμένη.

Στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ τώρα, το “City Ground”, η ομάδα του Ανδρεά Μπουχαλάκη, ο οποίος λογικά επιστρέφει, υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το διπλό σε τέτοιες αποδόσεις με το που κοιτάξεις την φόρμα των δύο ομάδων, αν και δεδομένα ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος πλέον για τις “λεπίδες”. Δεν δείχνει άκρως πειστική στα εντός έδρας παιχνίδια της η Φόρεστ και από την στιγμή που οι book μας επιτρέπουν ακόμη και σχεδόν να τριπλασιάσουμε εφόσον μας κάνει την χαρη η Γιουνάιτεντ, δεν το συζητάμε καν.

Με κέντρισε το στατιστικό που θέλει την Μπάρνσλεϊ να έχει μόλις ένα γκολ σε εκτός φέτος, αριθμός που αποτελεί το 1/4 από τα γκολ που είχε γενικά πέρυσι στα εκτός της, και απέναντι σε μια πολύ καλή Μίλγουολ το τελευταίο διάστημα, θα προσπαθήσω να βρω ακόμη μια καλοπληρωμένη επιλογή σε ζευγάρι με Δαυίδ και Γολιάθ. Με το σκεπτικό πως ο... γίγαντας θα πατήσει τον μικρό και δεν θα δούμε κάποια έκπληξη, μπορούμε να αγοράσουμε το combo άσο και over 1.5 για να αυξήσουμε την απόδοσή μας. Χλιαρός ο απλός άσος.

Τέλος θα πάμε στο Μίντλεσμπρο για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπρέντφορντ. Πληγωμένο το σύνολο του Γκάρι Μονκ μετά την τελευταία ήττα, που ήταν και εντός έδρας, θέλει να βρει άμεση αντίδραση σε αυτό που είναι για εκείνο ένα μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν στην πρώτη χρονιά μετά τον υποβιβασμό. Μέτριο προς το καλό, τουλάχιστον, με την Μπόρο να αναζητά ακόμη την σταθερότητά της. Έρχεται διακοπή, ο αντίπαλος δεν είναι στα καλά του, οπότε δεν μπορώ να βρω λόγο για να μην στηρίξω τις προσπάθειες που θα καταβάλουν οι γηπεδούχοι. Είναι και καλοπληρωμένος ο άσος, θα το αγοράσω.

Ελπίζω να σας βοήθησα με τις σκέψεις μου για τα πέντε παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να δείτε συνοπτικά και παρακάτω. Καλή επιτυχία σε ό, τι επιλέξετε, καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα. Τα λέμε.

 

Οι προτάσεις μου:

Πρέστον – Σάντερλαντ GG

Άστον Βίλα – Μπόλτον Under 2.5

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2

Μίλγουολ – Μπάρνσλεϊ 1 και over 1.5

Μίντλεσμπρο – Μπρέντφορντ 1