Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ ο Ρέντναπ

Ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Έβερτον όπου η Τότεναμ ηττήθηκε με σκορ 2-1, έμεινε ο Χάρι Ρέντναπ.



Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ ο Ρέντναπ

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ισοφάρισε νωρίς το γκολ του Λουίς Σαχά που είχε δώσει στο 3ο μόλις λεπτό το προβάδισμα στην Έβερτον και στη συνέχεια τα «σπιρούνια» θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ. Όλα αυτά όμως στο πρώτο μισό του αγώνα, γιατί στο δεύτερο τα «ζαχαρωτά» επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στη νίκη.

Ο Άγγλος τεχνικός πιστεύει ότι στη μειωμένη απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο 45λεπτο είναι ο λόγος που ήρθε η ήττα, χωρίς να παραλείπει πάντως να δώσει τα εύσημα στην Έβερτον:

«Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, όμως επιστρέψαμε και παίξαμε καλά. Μάλιστα θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο όμως δεν μπήκαμε δυνατά και δώσαμε την ευκαιρία στους αντίπαλους να κερδίσουν μέτρα. Τα συγχαρητήριά μου στην Έβερτον για την υπομονή και τη μεθοδικότητά της στο δεύτερο μέρος».