Μια απ’ τα ίδια...

Ούτε τώρα νίκη στην επιστροφή της στους ομίλους του Champions League η Λίβερπουλ, που έμεινε στο 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Ρωσία και έμεινε πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης, με την Σεβίλλη να κάνει το καθήκον της στο δικό της παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν πάλι στην τελική προσπάθεια οι “κόκκινοι”, με την φάση που έχασαν το γκολ της ανατροπής 5 vs 2 να περιγράφει ίσως καλύτερα από κάθε άλλη την κατάσταση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.



Μια απ’ τα ίδια...

Δύσκολο κάθε παιχνίδι στην Ρωσία, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το ότι οι «κόκκινοι» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν νίκη στους ομίλους. Δεν είναι ότι δεν το άξιζαν, τόσο στο πρώτο ματς με τους Σεβιγιάνους όσο και σε αυτό της Τρίτης με τους Μοσχοβίτες, είναι που δεν βγάζει χαρακτήρα και δεν βρίσκει την απαραίτητη ψυχραιμία απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Ξεκίνησε δυναμικά για ακόμη μία φορά και ήταν εκείνη που δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Αντί να σκοράρει όμως, δέχθηκε. Κόντρα στην ροή του αγώνα, Κάριους και άμυνα δεν λειτούργησαν σωστά και ο Φερνάντο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ήρθε η αντίδραση, αφού αν και αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Σαντιό Μανέ, ο Φιλίπε Κουτίνιο έπαιξε ιδανικό ένα-δύομε τον συμπαίκτη του και εκτέλεσε εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Έχασε μοναδική φάση στις καθσυτερήσεις του πρώτου μέρους, με πέντε παίκτες της να βγαίνουν στην κόντρα έναντι δύο αμυνόμενων, αλλά ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε κάκιστη πάσα στον Τζόρνταν Χέντερσον δεξιά αντί στον αμαρκάριστο Μοχαμέντ Σαλάχ αριστερά, εκείνος προσπάθησε να το μαζέψει με πάσα στον Μανέ, αλλά ο Σενεγαλέζος ήταν οφσάιντ.

Βγήκε στο δεύτερο μέρος με όρεξη να δημιουργήσει, αλλά ήταν και πάλι φλύαρη, ενώ όταν περνούσε την μπάλα μπροστά δεν κατάφερνε να σκοράρει. Έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντάνιελ Στάριτζ να αστοχεί από πλεονεκτικότατη θέση, ενώ σε άλλες καλές φάσεις της είχε απέναντί της έναν έτοιμο Σελίκοφ, που αντικατέστησε τον βασικό Ρεμπρόφ, λόγος για τον οποίο καθυστέρησε το φινάλε της αναμέτρησης.Ήθελε και λίγη τύχη βέβαια, την οποία δεν είχε για ακόμη φορά ιδιατέρως με το μέρος της.

Δεύτερη στον όμιλο, πίσω από την Σεβίλλη, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της Μάριμπορ και πέρασε μόνη στην κορυφή.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. Σεβίλλη 4β.

2. Λίβερπουλ 2β.

3. Σπαρτάκ Μόσχας 2β.

4. Μάριμπορ 1β.

Οι συνθέσεις:

Σπαρτάκ Μόσχας: Ρεμπρόφ (68' Σελίκοφ), Εστσένκο, Κουτέποφ, Τάστσι, Μποτσέτι, Τζίκια, Σαμέντοφ (90'+ Ρότσα), Φερνάντο, Πάσαλιτς, Ποπόφ (84' Μελγαρέχο), Αντριάνο

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν (73' Βαϊνάλντουμ), Κουτίνιο, Σαλάχ, Μανέ (70' Στάριτζ), Φιρμίνο