Big Ben: Ώρα για μεγάλα στοιχηματικά κέρδη

Το england365.gr καλωσορίζει τον Big Ben, ο οποίος θα προσφέρει την στοιχηματική του άποψη για τα παιχνίδια των τριών μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου από σήμερα και στο εξής. Ξεκίνημα με δυνατές επιλογές στην Championship και την League One. Καλή αρχή και καλά κέρδη!



Big Ben: Ώρα για μεγάλα στοιχηματικά κέρδη

Πάμε κατευθείαν στο ζουμί, με την κατηγορία που έχει να... καυχιέται πως προσφέρει το πιο ακριβό παιχνίδι στον κόσμο. Στο τέλος της σεζόν η νικήτρια των play offs παίρνει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και μαζί ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά για να φτάσει εκεί πρέπει να περάσει από χίλια κύματα.

Στην πορεία, οι ομάδες μοιράζουν χρήμα, αφού με δώδεκα αγωνιστικές κάθε εβδομάδα -χώρια οι εμβόλιμες, μπορούμε να αλιεύσουμε εξαιρετικές στοιχηματικές επιλογές. Η πρώτη μου, προκύπτει από το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ – Πρέστον, στο οποίο συναντάμε δύο πλευρές με εντελώς αντίθετες πορείες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πολύ σταθεροί και με ένα θετικότατο σερί πέντε παιχνιδιών μετά την ήττα από την Ντέρμπι (2η αγωνιστική) είναι στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Αντίθετα, το σύνολο του Χάρι Ρέντναπ έχει μείνει στην δεύτερη “στροφή” του πρωταθλήματος, όταν και πανηγύρισε την μοναδική του νίκη, αφού έκτοτε η κατάσταση δεν στρώνει με τίποτα. Ο Άγγλος τεχνικός περιμένει, κι εμείς περιμένουμε μαζί του, να “κουμπώσουν” οι αρκετές μεταγραφές και δεδομένα η χημεία τους βρίσκεται ήδη σε ένα Α’ επίπεδο. Είναι φαβορί βάσει φόρμας η ομάδα του Άλεξ Νιλ, αλλά το σημείο είναι κομβικό για τους γηπεδούχους. Άσος στο 2.40.

Παραμένουμε στην κατηγορία και στρέφουμε το βλέμμα μας στο Νότιγχαμ, όπου η Φόρεστ των Ανδρέα Μπουχαλάκη (βασικός) και Απόστολου Βέλλιου (για την ώρα δεν φαίνεται εντός πλάνων) υποδέχεται την Γουλβς. Ενδιαφέρον ματσάρισμα για την 8η αγωνιστική, με την γηπεδούχο να προέρχεται από νίκη στην έδρα της παραπαίουσας Σάντερλαντ και το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο από μια άκρως βρετανική ισοπαλία εντός έδρας με την Μπρίστολ Σίτι. Αμφότερες είναι ψηλά στην βαθμολογία και η μεταξύ τους απόσταση είναι δύο βαθμοί (4η με 14β. η Γουλβς, 8η με 12β. η Νότιγχαμ Φόρεστ), με την πρώτη να μετρά τουλάχιστον ένα γκολ σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (την κράτησε μακριά από το σκοράρισμα η εξαιρετική και πρώτη του πίνακα Λιντς). Υπερέχουν τα goal goal (3/5), ομοίως και στην Γουλβς, η οποία έχει χάσει την κυνικότητα που την χαρακτήριζε στην αρχή της σεζόν. Η επιλογή του GG (1.62) είναι και αυτή που κρατάμε από το συγκεκριμένο γεγονός.

Πάμε στην League One τώρα, εκεί όπου αρκετά ρευστά είναι τα πράγματα και για την Σάουθεντ, η οποία αντί να ξεκολλήσει θετικά από τις συνεχόμενες ισοπαλίες, πήγε σε δύο διαδοχικές ήττες. Πάλεψε τα παιχνίδια της και στα τρία από τα πέντε τελευταία βρήκε τουλάχιστον ένα γκολ (έβαλε τρία με την Τζίλιγχαμ σε μια ακόμη βρετανικότατη ισοπαλία 3-3) ενώ στα άλλα μία δεν υπήρξε σκορ (Ρότσντεϊλ) και στην άλλη η πρωτοπόρος Σριούσμπερι την πήρε στα σημεία (1-0). Απέναντί της στο ματς του Σαββάτου η Νορθάμπτον, η οποία βρίσκεται στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα (6 βαθμοί αμφότερες), αλλά από την πλευρά της έχει καταφέρει να “ξεμπουκώσει” μετά από διαδοχικές ήττες, παίρνοντας δύο σερί νίκες. Θα ανοιχτούν οι δύο πλευρές, έχει ομοιότητες το ματς με εκείνο των γηπεδούχων κόντρα στην τελευταία Τζίλιγχαμ, οπότε σε αυτήν την περίπτωση πάμε με το goal goal στο 1.58.

Από την 3η τη τάξει κατηγορία θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι μας για σήμερα, μιας και στην League Two δεν εντόπισα κάτι που να με κερδίσει. Γουόλσολ – Πίτερμπρο στο “Banks’s Stadium”, με την δεύτερη της βαθμολογίας να ταξιδεύει στα West Midlands για να αντιμετωπίσει την 14η Γουόλσολ. Οκτώ βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, όσους δηλαδή έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η γηπεδούχος σε επτά αγωνιστικές. Σκοράρει ικανοποιητικά αλλά δέχεται κατά τι περισσότερο (10Υ-14Κ), και τις τελευταίες αγωνιστικές (4/5) μοιάζει σαν μηχανή παραγωγής over 2.5. Το σύνολο του κόουτς ΜακΚαν από την άλλη, έχει ξεχάσει ανοιχτό τον διακόπτη και έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας για την ώρα (μαζί με την 9η Ρόδεραμ), ωστόσο η άμυνά της δέχεται σχεδόν σταθερά στα πρόσφατα ματς, από τα οποία έχει κρατήσει το clean sheet στα δύο (2/5). Θα παίξει ρόλο η μέρα στην οποία θα βρίσκεται η Πίτερμπρο, αλλά σε κάθε περίπτωση το απλό over είναι σημείο (1.68) που περνάει.

Τέλος, πάμε να δούμε και ένα ενδιαφέρον line στο Μπλάκπουλ - Όξφορντ, όπου λογικά θα παίξει για ακόμη μία φορά με τη φανέλα της Μπλάκπουλ ο νεαρός Σον Λόνγκσταφ. Τέσσερις συμμετοχές βασικός, τέσσερα γκολ για τον 19χρονο, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του. Μοιάζει καλή επιλογή για fun bet, μιας και έχει περάσει ως «first» ή «anytime scorer» και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της Μπλάκπουλ. Σε επίπεδα τριπλασιασμού και τετραπλασιασμού η απόδοση.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Μπέρμιγχαμ – Πρέστον 1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς GG

Σάουθεντ – Νορθάμπτον GG

Γουόλσολ – Πίτερμπρο Over 2.5

Αυτά για την πρεμιέρα μας, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε,

 Big Ben