Κέιν: «Και φέτος διεκδικητές»!

Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και δεν το κρύβει! Ο Χάρι Κέιν θεωρεί πως εάν η Τότεναμ επαναλάβει εμφανίσεις όπως αυτή ενάντια στην Έβερτον (3-0), θα μπορεί να συμπεριληφθεί ξανά στη λίστα με τις διεκδικήτριες του τίτλου.  



Κέιν: «Και φέτος διεκδικητές»!

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο «Γκούντισον Παρκ», εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ των Λονδρέζων και πεπεισμένος ότι είναι αρκετά δυνατό ώστε να… ονειρεύεται τον τίτλο!

«Ο κόσμος μπορεί να μην μιλά πολύ για εμάς, αλλά αυτό μας βολεύει. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, πραγματοποιώντας εμφανίσεις όπως αυτή. Δεν θα πω ότι δεν μας σέβονται, αλλά κοιτούν περισσότερο τις ομάδες που ξοδεύουν πολλά χρήματα και αποκτούν μεγάλους παίκτες», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς επιθετικού, που συνέχισε:

«Εμείς κινηθήκαμε αργά στο μεταγραφικό παζάρι, όμως έχουν τους παίκτες που θέλαμε και ένα πολύ καλό ρόστερ. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και διεκδικούμε το πρωτάθλημα την τελευταία διετία. Aυτό θα κάνουμε και φέτος».