Μουρίνιο: «Με Μόγιες και Φαν Χάαλ δεν βελτιώθηκε η Γιουνάιτεντ»!

Τα βέλη του προς τους δύο προκατόχους του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνοντας λόγο για κενή περίοδο από το 2013 κι έπειτα, αφού αντιλήφθηκε πως η ομάδα του δεν βελτιώθηκε ούτε στο ελάχιστο με τους Μόγιες και Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία!  



Μουρίνιο: «Με Μόγιες και Φαν Χάαλ δεν βελτιώθηκε η Γιουνάιτεντ»!

Στη μετά – Φέργκιουσον εποχή, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν δίχως ταυτότητα χάνοντας την ουσία στο παιχνίδι τους και τις εμφανίσεις και φτάνοντας σε σημείο να θεωρούν ακόμα και οι οπαδοί της ομάδας αδιάφορη την εικόνα των παικτών στις αναμετρήσεις.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε, βίωσε, απέδωσε έργο από την πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και αυτό που είχε να πει για τους προκατόχους του, ήταν πως:

«Οι άλλες ομάδες βελτιώθηκαν κι εξελίχθηκαν, όχι όμως η Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι... σταμάτησε ο χρόνος για τον σύλλογο μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ήταν κενή περίοδος, χρόνος χαμένος, δίχως βελτίωση. Το βάρος του παρελθόντος βάρυνε τους ώμους των παικτών και των προπονητών που ακολούθησαν. Σήμερα πλέον δουλεύουμε πολύ καλύτερα σε όλα τα κομμάτια».