Ένοχος ο ληστής του Κάρολ

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο του Μπάσιλντον Κράουν ο ληστής, που αποπειράθηκε να κλέψει από τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ, Άντι Κάρολ, ένα ακριβό ρολόι, αξίας 22 χιλιάδων λιρών. 



Ένοχος ο ληστής του Κάρολ

Πρόκειται για τον κατά συρροή ληστή, ονόματι Τζακ Ο’ Μπράιν, που καταδικάστηκε για απόπειρα ληστείας του πολύτιμου αντικειμένου, του 28χρονου ποδοσφαιριστή των «σφυριών», όταν εκείνος κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Ανατολικού Λονδίνου.

Συγκεκριμένα ο Κάρολ είχε καταθέσει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, πως ο 22χρονος κλέφτης, τον περασμένο Νοέμβρη, εκμεταλλευόμενος την κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου, προσπάθησε να κινηθεί με την μοτοσυκλέτα του, προς το πολυτελέστατο Τζιπ του, για να του κλέψει υπό την απειλή όπλου το «επίμαχο» ρολόι.

Όμως ο Άγγλος στράικερ, αφότου τον αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή και αναγκάστηκε να πάρει τον αντίθετο δρόμο που οδηγούσε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Γουέστ Χαμ, στις οποίες για καλή του τύχη υπήρχε προσωπικό ασφαλείας.

Για το περιστατικό αυτό, ο Ο’ Μπράιν εν τέλει κρίθηκε ένοχος από το αγγλικό δικαστήριο και καταδικάστηκε για απόπειρα ληστείας, από τους αρμόδιους δικαστές της υπόθεσης.