Χότζον: «Ο Τύπος φταίει»

Στους Άγγλους δημοσιογράφους έριξε την ευθύνη της ακατάσχετης φημολογίας περί αντικατάστασής του ο Ρόι Χότζον. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε ότι μίλησε με τη διοίκηση και έχει τη στήριξή τους και ότι πλέον δεν θα τον επηρεάζει ο αρνητισμός που δέχεται από τον Τύπο.



Χότζον: «Ο Τύπος φταίει»

Ο Άγγλος προπονητής συζήτησε με τη διοίκηση της ομάδας πριν τον αγώνα με την Μπόλτον στο Άνφιλντ: «Μίλησα με τους ιδιοκτήτες και μου ευχήθηκαν καλή τύχη και μου έδωσαν κουράγιο για την απογοήτευση που περάσαμε μετά την ήττα από τη Γουλβς την Τετάρτη. Έχω τη στήριξη της διοίκησης».

Στη συνέχεια ο Χότζον τόνισε ότι όλο το αρνητικό κλίμα το δημιουργεί ο Τύπος και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη νίκη επί της Μπόλτον στο ''Άνφιλντ'' με σκορ 2-1: «Δεν παίρνω σοβαρά όλη αυτή τη φημολογία που ακούγεται από τον Τύπο. Νιώθω μεγάλο αρνητισμό από την πλευρά σας. Εσείς το δημιουργείτε το όλο θέμα. Αν είχαμε νικήσει την Τετάρτη θα με ρωτούσατε αν προλαβαίνουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να ζήσω με αυτό, αλλά δεν θα με επηρεάσει στη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι η ομάδα να αποδίδει. Και είμαι ικανοποιημένος με απογεύματα σαν αυτό όταν η ομάδα παίζει καλά και το βλέπουν και οι θεατές».