Χάου: «Πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς»

Απογοητευμένος τόνισε πως είναι, από την εξέλιξη του παιχνιδιού και τον τρόπο που ήρθε η ήττα για την Μπόρνμουθ, ο Έντι Χάου, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη της ομάδας του να πάρει γρήγορα αποτελέσματα και βαθμούς, μιας και βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας με 0 πόντους.  



Χάου: «Πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς»

«Πιστέψαμε ότι είχα καταφέρει να κρατήσουμε τον βαθμό, είχαμε και ευκαιρίες να κερδίσουμε, όμως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό για τους παίκτες και τους οπαδούς» δήλωσε ο 40χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά, με καλούς οιωνούς. Ο Ζερμέιν (Ντεφό) είχε μια ευκαιρία να κάνει το 2-0, γενικότερσ δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες σήμερα απ'ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς γρήγορα».

Όσον αφορά το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ο Άγγλος προπονητής ήταν ξεκάθαρος: «Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για να έχεις την κατοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο τεστ, έπρεπε να παίξουμε πειθαρχημένα το οποίο πιστεύω το πετύχαμε, όμως μια-δύο στιγμές μαγείας της Σίτι μπορούν να σε σκοτώσουν»