Πεπ: «Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση του διαιτητή»

Παρά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπόρνμουθ με 2-1, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είναι άλλο από την δεύτερη κίτρινη-αποβολή του Ραχίμ Στέρλινγκ, για την οποία ακόμα αναρωτιέται για ποιόν λόγο δόθηκε.  



Πεπ: «Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση του διαιτητή»

«Το να κερδίζεις στο τελευταίο λεπτό είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, πάντα είναι δύσκολα απέναντι στην Μπόρνμουθ. Παίξανε με μακρινές μπαλιές, με κάθετες πάσες στους κενούς χώρους, και από τις στημένες φάσεις αλλά σταδιακά μπήκαμε στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά τα τελειώματα μας δεν ήταν καλά,παρ'όλα αυτά τα καταφέραμε» είπε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Αν το παιχνίδι ήταν μια απογοήτευση για εμάς; Γιατί (σ.σ να είναι); Ήμασταν καλύτεροι πέρυσι απέναντι στην Τότεναμ, είχαμε 60% κατοχή και παρ'όλα αυτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ιδιαίτερη μνεία από τον Καταλανό προπονητή όμως έγινε στην απόφαση του Μάικ Ντιν να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ραχίμ Στέρλινγκ, επειδή μπήκε στην κερκίδα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του νικητήριου τέρματος. «Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση. Ελπίζω να με πάρουν τηλέφωνο και να μου εξηγήσουν γιατί (σ.σ δόθηκε κόκκινη κάρτα)» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γκουαρντιόλα, που δεν θα έχει τον Στέρλινγκ στη διάθεση του για το ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ στις 9 Σεπτεμβρίου.