Επιστρέφει ο Ράμσεϊ, δανεικός ο Βέλα

Στην Άρσεναλ θα επιστρέψει ο Άαρον Ράμσεϊ άμεσα από τον δανεισμό του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Αντίθετα, ο Αρσέν Βενγκέρ σκέφτεται να δώσει δανεικό τον Κάρλος Βέλα, καθώς υπάρχει στο ρόστερ πληθώρα επιθετικών λύσεων.



Επιστρέφει ο Ράμσεϊ, δανεικός ο Βέλα

Ο Ράμσεϊ είχε δοθεί δανεικός προκειμένου να βρει τη φόρμα του όμως η κακοκαιρία δεν του έδωσε την ευκαιρία να πάρει αρκετά ματς στα πόδια του. Μόλις την Τετάρτη αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά και θα προλάβει άλλον έναν αγώνα πριν επιστρέψει στους «κανονιέρηδες» στις 3 Ιανουαρίου. Ο Ουαλός διεθνής στάθηκε «τυχερός», καθώς αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Αμπού Ντιαμπί, ο οποίος θα λείψει για περίπου ένα μήνα.

Ο Βέλα από την άλλη θα ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο. Αυτό του δανεισμού. Ο Αλσατός τεχνικός δεν μπορεί να δώσει στον Μεξικανό επιθετικό τον χρόνο που επιθυμεί και αυτό πιθανότατα να συμβεί σε κάποιον άλλον σύλλογο. Ο τεχνικός της Άρσεναλ πάντως ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει μόνο με τη μορφή δανεισμού, αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι προς πώληση .