Με Ζλάταν και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Στη θεωρία, δεν προλαβαίνει κανένα ματς της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, επειδή είναι... Ζλάταν, θα βρίσκεται κι εκείνος στη λίστα των διαθέσιμων παικτών για τα πρώτα έξι ματς των «κόκκινων διαβόλων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν! 



Με Ζλάταν και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το κάνει επειδή... υπάρχει χώρος στις διαθέσιμες θέσεις της λίστας που θα δηλώσει η Γιουνάιτεντ στην UEFA, όμως, ακόμα κι εκείνος πιστεύει πλέον πως με τον Σουηδό επιθετικό θα πρέπει όλοι να τα περιμένουν όλα...

Έχοντας υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μάντσεστερ έτσι ώστε να... τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση, ο Ζλάταν δηλώνεται και στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τα ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, άσχετα αν κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει επανέλθει μέχρι τον Ιανουάριο. 

«Τον βάλαμε στη λίστα γιατί υπήρχε χώρος, αλλά υπολογίζουμε ότι θα είναι μαζί μας και θα μπορεί να προσφέρει στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να δείχνει ότι είναι μεγάλο κλαμπ ακόμα και στις λεπτομέρειες. Έναν ποδοσφαιριστή που δεν τα παράτησε και συνέχισε να δουλεύει για να επιστρέψει, η ομάδα πρεπει να δείχνει ότι είναι κοντά του. Ας τον αφήσουμε να κάνει όσα πρέπει για να επιστρέψει σταδιακά...» είπε ο Μουρίνιο.