Βενγκέρ: «Στα μέτρα μας το πρωτάθλημα»

Ένα από τα βασικά φαβορί για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ είναι η Άρσεναλ σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. Όποιος διαχειριστεί καλύτερα από τους υπόλοιπους τις πολλές φετινές βαθμολογικές απώλειες θα κόψει πρώτος το νήμα πιστεύει ο Αλσατός τεχνικός.



Βενγκέρ: «Στα μέτρα μας το πρωτάθλημα»

«Το πρωτάθλημα είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί και να πιστεύουμε στον τίτλο. Αυτό που μάθαμε από τον πρώτο γύρο, είναι ότι η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη σταθερότητα και θα έχει τις περισσότερες αντοχές στο τέλος θα τερματίσει πρώτη. Θα είναι το πρωτάθλημα του ψυχολογικά δυνατότερου. Η σεζόν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και όποιος τα διαχειριστεί καλύτερα θα σηκώσει το τρόπαιο», τονίζει χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».

Στη συνέχεια στάθηκε στα πλεονεκτήματα της ομάδας του, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα ώστε να της δώσουν το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος:

«Έχουμε δείξει μεγάλη αυτοπεποίθηση ως τώρα, όμως μας έλειψε η ωριμότητα. Υπάρχει δύναμη, εξυπνάδα και ταλέντο στην ομάδα. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε και να βγάλουμε αυτά τα τρία στοιχεία στο γήπεδο, τότε θα έχουμε ένα συντριπτικό αποτέλεσμα».

TAGS: