Εντολή να ξοδέψει ο Ρέντναπ

Την παρότρυνση της διοίκησης της Τότεναμ να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου έχει ο Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος τεχνικός όμως τονίζει ότι δύσκολα μπορεί κάποιος προπονητής να βρει μία εξαιρετική περίπτωση την χειμερινή περίοδο.



Εντολή να ξοδέψει ο Ρέντναπ

«Ο ιδιοκτήτης θέλει μέσα από την καρδιά του να ξοδέψω χρήματα για να φέρω τον Γενάρη κάποιον που μπορεί να κάνει πραγματικά την διαφορά. Δεν ξέρω όμως ποιος παίκτης θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Κάποιοι τους οποίους θα ήθελα δεν είναι σίγουρα προς πώληση. Οι πρωτοκλασάτοι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι ποτέ τον Ιανουάριο», τονίζει χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «σπιρουνιών».

Στη συνέχεια δεν χάνει την ευκαιρία να πει τα καλύτερα για το φετινό του ρόστερ κάνοντας ειδική μνεία σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του:

«Άλλωστε δεν είμαστε σε κατάσταση που πρέπει να κάνουμε βιαστικές χειμερινές προσθήκες πανικού, εκτός βέβαια αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Ο Μπέιλ διανύει μία απίθανη χρονιά. Ο Μόντριτς είναι απλά καταπληκτικός. Ο Φαν ντερ Φάαρτ όταν επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση θα μας δείξει ξανά τις αρετές που μας έδειξε και με το παραπάνω στα περισσότερα παιχνίδια του».