Επανέρχεται για Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Δεν έχει μάθει στις «ήττες»! Η Μπαρτσελόνα δεν πτοείται από τα απανωτά «άκυρα» της Λίβερπουλ για την παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι έτοιμη να επανέλθει με νέα πρόταση ύψους 138εκατ. λιρών!



Επανέρχεται για Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Απ’ότι φαίνεται, λοιπόν, οι Καταλανοί αφήνουν στην άκρη τους εγωισμούς και τις πρόσφατες… απειλές ότι δεν πρόκειται να καταθέσουν νέα προσφορά για τον Βραζιλιάνο και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν ξανά – σχεδόν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου- την πόρτα των «κόκκινων»!

Το «SkySports» δεν υιοθετεί τις πληροφορίες των άλλων Μέσων ότι οι «μπλαουγκράνα» συμβιβάστηκαν στην ιδέα της… ήττας, το αντίθετο μάλιστα! Επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα προτίθεται να καταθέσει και τέταρτη πρόταση στους Άγγλους, η οποία θα αγγίζει το «τρελό» ποσό των 138εκατ. λιρών, το οποίο θα σπάσει σε 101εκατ. + 37εκατ. λίρες σε μορφή μπόνους!

Όλα αυτά τη στιγμή που οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν αρχίσει να… ηρεμούν από το ασφυκτικό πρέσινγκ των Καταλανών, κάνοντας σκέψεις και για άμεση επιστροφή του Κουτίνιο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Για να δούμε…