Ματς ορόσημο για Χότζον

Τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου με τη Μπόλτον θα πρέπει να πάρει ο Ρόι Χότζον αν δεν θέλει,  σύμφωνα με τη «Daily Mail», να δει την πόρτα της εξόδου από το "Άνφιλντ".  Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο προσεχής αγώνας θα κρίνει την καριέρα του Άγγλου τεχνικού στη Λίβερπουλ, με τη διοίκηση των «κόκκινων» να έχει εξαντλήσει την υπομονή της.



Ματς ορόσημο για Χότζον

Η Λίβερπουλ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ηττηθεί ήδη 8 φορές σε 18 αγώνες. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν επιπλέον χρόνο στον 69χρονο προπονητή για να παρουσιάσει βελτίωση και του ζητούν αποτελέσματα άμεσα. Συγκεκριμένα το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα με την Μπόλτον το Σάββατο θα είναι η νίκη.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιήσουν το αίτημα του κοινού που στα τελευταία παιχνίδια φωνάζει δυναμικά του όνομα του Κένι Νταλγκλίς. Ο Νταμιέν Κόμολι θα είναι ο υπεύθυνος να φέρει τον νέο τεχνικό στο "Άνφιλντ". Φέρεται μάλιστα να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Νταλγκλίς και να τον έχει ενημερώσει ότι τον επέλεξε η διοίκηση για να αντικαταστήσει τον Χότζον μέχρι το καλοκαίρι αν… χρειαστεί να βγει το διαζύγιο.